top of page

Знаците от съдбата и как да ги разчитаме

Преди време може би премислях много повече, отколкото сега. В момента, не че не го правя, просто не премислям самата ситуация, а начинът, по който може да ми се отрази в последствие. Не тъня вече толкова в малките детайли, тъй като всеки има различна перспектива и усещане и на база на тях са реакциите и решенията в живота ни. Доста години ми отне да разбера, че "Какво иска да каже авторът?" не е правилната философия, когато става въпрос за отношения.


Този лек увод беше по повод случката, за която се сетих, тръгвайки да пиша за знаците от съдбата. Точно в момент на премисляне, една моя приятелка ми беше казала: И да го мислиш, и да не го мислиш - съдбата вече го е решила.


Да, има неща, които не можем да контролираме. За мен животът е игра, в която с всяко свое действие отваряш допълнително ниво. В зависимост от реакцията - нивото е различно, но се оставам да вярвам, че винаги е за добро.


Въпреки това, когато ми каза така моята приятелка си казах: "Добре де, като е измислено, аз не мога ли да разбера поне дали действам правилно, дали вървя на прав път?"

Не осъзнавах, че всъщност, да - може.


Знаците от съдбата са различни, но най-важното е да не ги търсим. Те просто минават през нас и ако ги видим, супер, ако не - вероятно не сме готови за тях. Сега ще ви споделя някои от най-честите знаци и как да ги тълкуваме и разпознаваме.



Музика

Както знаете всичко около нас има своя собствена вибрация - хората, животните, неудошевените предмети. А музиката? Тя самата Е вибрация. Лично за мен това е най-силният знак, който можем да получим. Като се чудим защо някоя песен, за която отдавна не сме се сещали, то трябва да и обърнем внимание, защото вероятно текстът или споменът, който тя носи има значение за нас точно в този момент. И тук е важно да кажа - всичко е въпрос на усещане и на тънкия момент да НЕ търсим знаците - те сами идват.

Пера и парфюми

Числа

Също много често си правя "експерименти" като "споделям" на Вселената, че искам да ми покаже нещо необичайно например лилава кола, за да ми посочи, че съм на прав път или да ми отговори на определен въпрос. Ще се повторя, но тези неща НЕ ги търсим и трябва да вярваме в тях, за да могат да работят за нас. Миналата седмица споделих в стори как на един булевард буквално беше изсипана връзка с поне 20 балона по средата на пътя. Малко преди да я видя бях слушала таро четене на Трейси, в което казва, че е възможно да видим балони. Това е ясен знак.


Като за финал ще ви кажа отново - вярвайте и не търсете знаците, те сами идват, точно когато не ги очакваме, не сме в състояние да ги забележим, когато сме заети и не очакваме нищо.


Comments


bottom of page